Vier je kerstvakantie in met de kerstspeurtocht en een uilenworkshop in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Kom deze Kerstvakantie naar het Winterkasteel van Kasteel Radboud. Met allerlei activiteiten is er in het prachtig versierde kasteel genoeg te doen voor iedereen. Kinderen kunnen Winterknutselen of samen met het hele gezin naar de Uilenworkshop. Bovendien is er deze periode een speciale Kerstspeurtocht! Kun jij alle kabouters vinden? Kijk voor de openingsdagen tijdens de Kerstvakantie op kasteelradboud.nl/openingstijden.

Uilenworkshops

Woensdag 27 december en woensdag 3 januari is het tijd voor de populaire Uilenworkshop van onze valkenier Birdlive. In de Ridderzaal ontmoet je deze bijzondere vogels en leer je alles over hun gewoonten. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. 

Winterknutselen

In de Ridderzaal mag je gezellig komen knutselen tussen 11.00 en 16.00 uur op de donderdag en vrijdag in beide weken van de Kerstvakantie. Je maakt een leuke knutsel waarmee je je kamer kunt versieren of je hangt het in de Kerstboom!

Reserveren en kosten

Uilenworkshop: € 8,- per persoon. De Uilenworkshop is exclusief museumbezoek. Dat kun je apart reserveren of kaartjes voor aan de deur kopen. Meer informatie en reserveren via kasteelradboud.nl/activiteiten.

Winterknutselen en de Kerstspeurtocht zijn inbegrepen bij het museumbezoek. Zeker weten dat je naar binnen kunt? Boek dan je museumtickets van tevoren online via www.kasteelradboud.nl. Prijzen: vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen. Heb je een MuseumKaart of Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis.