Vertrekkende beheerder De Klamp in het zonnetje gezet

ANDIJK – Afgelopen zaterdag 28 oktober bedankten trouwe gebruikers van Sporthal De Klamp in Andijk, hun beheerder; Nico Hooiveld. Namens de gemeente Medemblik runde hij meer dan 20 jaar, samen met zijn vrouw Marian, de Klamp. Op voorhand hoefde een receptie niet; “Laat mij de deur maar achter me dicht doen, van mij hoeft die hele poespas niet”.

Hier dacht de gemeente Medemblik anders over en aan het einde van de receptie gaf Nico ook wel toe dat hij dit wel kon waarderen. Veel gebruikers van de sporthal waren naar De Klamp gekomen om de beheerder en zijn vrouw uit te zwaaien. Wethouder Gerben Gringhuis ((top)sport & welzijnsaccommodaties) zette het beheerdersechtpaar in het zonnetje. Hij bedankte ze voor alles wat ze gedaan hebben voor de inwoners van Andijk en daarbuiten.

Tekst gaat verder onder de foto

Hij memoreerde de mooie evenementen, zoals de kermis, de diverse bands in de sporthal, maar ook het gewoon open zijn voor een voetbalwedstrijd. Ook de moeilijke Coronatijd bleef niet onbenoemd. Dit omdat zij als pachter van de horeca, nul euro steun hadden gehad van de overheid. Maar ze bleven gelukkig niet bij de pakken neerzitten.

Op de vraag ‘hoe gaat het met je’, antwoordde hij afgelopen jaar steevast; “Slecht, maar we gaan gewoon door”. Maar nu hij weet dat er een nieuwe beheerder komt, veranderde zijn antwoord in: “Het gaat goed”! Echt afscheid nemen doet hij nog niet, immers zijn laatste taak is het inwerken van de nieuwe beheerders, in dienst van het sportbedrijf

Op de foto boven: Grote belangstelling voor de receptie in De Klamp (foto: Marcel Rob)