Share

Verlichte boerderijenroute Medemblik-Opmeer

MEDEMBLIK/OPMEER – Boeren en tuinders in de gemeente Medemblik en Opmeer vinden het belangrijk om het positieve verhaal van de agrarische sector te vertellen en te laten zien aan burgers. Boeren werken dagelijks met hart en ziel om mooie voedselproducten te leveren aan consumenten in Nederland en ver daar buiten. Met de kerstactie, een initiatief van LTO Noord, laten de boeren zien hoe mooi de agrarische sector is en wat zij voor de maatschappij betekenen.

Op 16, 17 en 18 december zijn er verlichte boerderijenroutes op drie plekken in West-Friesland: in Drechterland, Medemblik/Opmeer en Koggenland.

Op zaterdag 17 december kan de route Medemblik-Opmeer worden gereden.
Iedereen kan de route starten waar hij of zij wil. De routes, inclusief de kraampjes, zijn open van 16.00 uur tot 21.00 uur. Onderweg kun je van alles kopen, van vlees, melk, groenten en fruit tot kerststukjes.

Een prachtige route met een aantal leuke kraampjes. Ook komt u de familie Charles Dickens tegen in de route waar u chocolademelk en erwtensoep kunt nuttigen. Ook is het (alleen in deze route) mogelijk om door een koeienstal heen te rijden.

Klik op onderstaande links voor de route (op Google maps of izi.TRAVEL), hier is ook informatie over diverse bedrijven te bekijken. In dit bestand vindt u de route uitgeschreven: Route Medemblik-Opmeer – bijlage

Totaal aantal keren gelezen: 92 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen