Van Straalen De Vries neemt enige juiste stap tegen aso chauffeur. ‘Wij zijn ons wild geschrokken’, aldus directeur Rober van Straalen

ZWAAGDIJK-OOST – Het filmpje van de zich ernstig misdragende vrachtwagenchauffeur van Van Straalen De Vries uit Zwaagdijk-Oost is al honderden keren gedeeld en is ook te zien op Dumpert. De man hang grotendeels uit het raam van zijn cabine al rijdende over de snelweg.

In een persbericht zegt Rober van Straalen: “Maandag 17 oktober om 14:00 uur werd ik via de app geattendeerd op een filmpje welke op social media werd verspreid. Ik schrok mij wild toen ik zag dat een chauffeur welke in een auto van VSDV reed, uit zijn raam hing en trekkende bewegingen maakte. Wat een lol, las ik van het gezicht van de chauffeur, maar de grond zakte onder mijn voeten weg. Meteen heb ik actie ondernomen en de chauffeur gebeld dat hij direct naar het hoofdkantoor moest komen. Daar heb ik hem de enige en passende oplossing geboden die op dat moment kloppend was.

De hele dag word ik gebeld, geappt en gemaild hierover. Ik snap dat, alleen wat kunnen wij als VSDV verder doen aan dit gedrag?

Wij vragen onze chauffeurs zich te gedragen onderweg, bij klanten en in hun dagelijkse doen en laten. Dit soort acties hebben wij niet in de hand. Ons bedrijf is dagelijks bezig met veiligheid en na dit gebeuren zullen wij hier zeker mee doorgaan.

Onze eigen mensen, chauffeurs die met veel passie hun werk doen en mensen om ons heen, steunen mij, ons bedrijf en daar wil ik ze voor bedanken.

Nu, een dag later, dinsdag 18 oktober, gonst het nog steeds door. De kranten bellen en er worden chauffeurs geweigerd bij klanten die denken dat zij het waren. Ik wil iedereen vragen de rust te bewaren en neem van mij aan dat er door ons juist gehandeld is jegens de chauffeur!

Eén gedachte over “Van Straalen De Vries neemt enige juiste stap tegen aso chauffeur. ‘Wij zijn ons wild geschrokken’, aldus directeur Rober van Straalen

Reacties zijn gesloten.