Share

Update: Lichaam inwoner Medemblik onder verdachte omstandigheden aangetroffen, politie doet uitgebreid onderzoek

OPPERDOES – Hulpdiensten kregen dinsdagochtend 27 september omstreeks 09.10 uur melding van een onwelwording op de Vereweg in Medemblik. Politieagenten die snel ter plaatse waren, troffen op het terrein een manspersoon aan. Ondanks dat zij direct begonnen met een reanimatie, mocht die hulpverlening niet meer baten.

De omstandigheden waaronder het lichaam werd aangetroffen was voor de politie aanleiding om een zeer uitgebreid onderzoek op te starten waar ook forensische onderzoekers zij bij betrokken.

Wel heeft de politie een persoon aangehouden die zich niet aan de bevelen van de politie hield en onder het afzetlint was gekropen.

Hangende het onderzoek doet de politie geen verdere mededelingen. Een politiehelikopter maakte overzichtsfoto’s van de locatie. 

Totaal aantal keren gelezen: 167 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

Reacties

  1. 29 september 2022

    […] Lees ook: Update: Lichaam inwoner Medemblik onder verdachte omstandigheden aangetroffen, politie doet uitgebre… […]

  2. 30 september 2022

    […] Update: Lichaam inwoner Medemblik onder verdachte omstandigheden aangetroffen, politie doet uitgebre… […]