Tweede Westfriese Struuntocht

ENKHUIZEN – Staat deze datum al in de agenda? “We zijn er klaar voor en hopen op veel wandelaars!”, aldus Henk Driessen, voorzitter van Stichting Westfriese Struuntocht. De tweede editie van de Westfriese Struuntocht vindt op 8 oktober vanaf 19:00 uur plaats. Een fundraising wandeltocht door Enkhuizen.

Het draaiboek van 2020 is nog fraaier geworden dankzij de vele vrijwilligers die bij willen dragen aan deze avond.” Tijdens de tocht wandelt u door de straten, langs en in een enkel geval zelfs dwars door bijzondere, soms monumentale, panden. U ontdekt verborgen straatjes, bedrijven, verenigingen en fraaie architectuur. “Het wordt een avond wandelen, ontdekken en beleven”.

Opbrengst kaartverkoop voor goede doelen

De opbrengst van de kaartverkoop gaat dit jaar naar Voedselbank West-Friesland en Voor Effies.

De voedselbank strijdt elke dag voor gezinnen die in een financiële noodsituatie zitten. Voor Effies is er voor mensen bij wie het leven tegenzit. Zo krijgen mensen een jaar lang de mogelijkheid van een nieuwe start. “Twee doelen waar wij ons, samen met u, graag voor inzetten.” Tickets kosten €15,00 p.p. en zijn verkrijgbaar via https://www.westfriesestruuntocht.nl/tickets/. Kinderen tot 10 jaar wandelen gratis mee.

Vertrouwd startpunt, nieuw eindpunt

De wandeltocht op 8 oktober is vanaf 19.00 uur en start bij het Station in Enkhuizen. Leuk als u erbij bent! We eindigen in De Nieuwe Doelen waar u nog gezellig kunt napraten.

Nu al nieuwsgierig?

Bekijk hier alvast een preview. Tot ziens bij de start!

Organisatie door Westfriese serviceclubs

De organisatie is in handen van serviceclubs in/rond Enkhuizen: Kiwanis Westfriesland, Lions Enkhuizen en Rotary Enkhuizen.