Share

Weerbericht Medemblik: buien en zon wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zwaar bewolkt en trekken er vaak buien over. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Vanmiddag is er af en toe zon en trekken er talrijke buien over, in het noordoosten is onweer niet uitgesloten. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De noordwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

In het Waddengebied wordt de wind mogelijk tijdelijk hard, windkracht 7, en komen bij buien zware windstoten van 75-80 km/uur voor.

Vanavond komen er vooral in het noorden en oosten nog geregeld buien voor. Elders blijft het vrijwel droog. De wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. In het Waddengebied is de wind aanvankelijk hard, windkracht 7, en kunnen er tijdens buien zware windstoten rond 75 km/uur voorkomen.

Komende nacht komen er vooral in het noorden enkele buien voor. Vlak aan zee is de noordwestenwind matig tot vrij krachtig, verder landinwaarts is er weinig wind. De minimum temperatuur ligt rond de 10°C.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor. Vlak aan zee neemt de noordwestenwind toe naar vrij krachtig tot krachtig, landinwaarts wordt de wind west tot noordwest en meest matig.

Morgenmiddag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor. De wind is west tot noordwest en matig, vlak aan zee noordwest en (vrij)krachtig. De middagtemperatuur komt rond 16°C te liggen.
Morgenavond komen er aanvankelijk enkele buien voor. De wind is west tot noordwest, matig boven land en vrij krachtig aan zee. In de loop van de avond neemt de wind geleidelijk af. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 49 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen