Tweede Lions Biljartclinic

WOGNUM – Op zondag 25 februari 2024 organiseert Lionsclub Opmeer-Medemblik wederom een biljartclinic voor beginners en gevorderden. Op de dag ná de finales van het 51e Wil Kuip Driebandentoernooi. Voor de liefhebbers een uitgelezen kans om toppers aan het werk te zien. En dan de dag erna zelf aan de slag.

De deelnemers aan de clinic mogen hun kunsten vertonen op de zes professionele driebanden-tafels bij café Stam in Wognum. Er staan ervaren driebandenspelers klaar om de deelnemers daarbij te begeleiden. Ze helpen je bij de juiste houding, stootwijze, stootkracht en het juiste effect. En, heel belangrijk, hoe kun je een gunstige balpositie kunt overhouden.

Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Een leuke leerzame middag voor € 25,00 én je levert een bijdrage voor het goede doel van de 2024-editie n.l. ondersteuning van jongeren in de regio West-Friesland. De prijs is inclusief een consumptie bij de start en een snack tussendoor.

Wil je meedoen, ga dan naar de website www.lionsopmeermedemblik.nl/biljartclinic . Aanmelding én betaling uiterlijk 28 januari 2024. Toeschouwers zijn natuurlijk ook welkom.

Het belooft een gezellige middag te worden