De Boet in Hoogwoud
Share

Tuincentrum De Boet bij de 30 beste van Noord-Holland, nu strijden om de nr. 1 plek

WEST-FRIESLAND – Wie wordt de beste onderneming van Noord-Hollands 2023. De strijd om de titel is eind vorig jaar van start gegaan en uit de grote stapel van inzendingen is ook De Boet in Hoogwoud gekozen om mee te dingen naar deze titel.

Door mee te doen aan de OVNH kunnen jonge, kleine, middelgrote en grote bedrijven bewijzen dat ze tot de top van het Noord-Hollandse bedrijfsleven behoren. Juryvoorzitter Ilse Zaal kijkt weer uit naar een nieuwe editie: “De verkiezing vindt nu voor de 16e keer plaats. Bedrijven doen graag mee; niet alleen om te winnen maar ze merken ook dat deelnemen zorgt voor dynamiek, betrokkenheid en trots bij medewerkers en klanten. Ik vind het een eer om ook dit jaar weer juryvoorzitter te zijn. Ik zal vooral letten op de inzet van ondernemers om medewerkers aan hen te binden.” 

Middelgrote en kleine bedrijven zijn de motor van de Noord-Hollandse economie. Zaal: “Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de omzet, bieden volop werkgelegenheid en zijn de kraamkamer van vele innovatieve producten en processen. Ondernemers staan ook voor een aantal uitdagingen: de energiekosten stijgen sterk en er is een groot tekort aan personeel in veel sectoren. Deze ontwikkelingen doen een groot beroep op creativiteit en doorzettingsvermogen.”

In 2022 gingen Milieu Service Nederland (Grootbedrijf), Marcel’s Green Soap (MKB Midden), drystack (MKB klein), Autogroep Ursem Barten (Publieksprijs) met de prijzen naar huis. TommyTomato werd winnaar in de categorie ‘De Belofte’.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsors), ABN AMRO, Nationale Nederlanden, RSM, MT/Sprout, MKB Nederland, Behind the Curtain, Landgoed Duin & Kruidberg, Labré advocaten, Rodi Media en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

In de categorie grootbedrijf moet De Boet o.a. afreken met Hotel Zuiderduin, Koninklijke Fabrieken Posthumus B.V., en Overdie Metals B.V..

Of De Boet de beste onderneming 2023 van Noord-Holland gaat worden, dat wordt duidelijk op woensdag 17 mei aanstaande wanneer de winnaars in de diverse categorieën bekend gaan worden gemaakt.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl