Rotaryclub Radboud Medemblik verkoopt zadenpakketjes en geschenksetjes voor Heppie Vakanties & Weekends

MEDEMBLIK – Heppie Vakanties & Weekends zet zich in om vakanties en weekendjes te organiseren voor kwetsbare kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. Rotaryclub Radboud Medemblik verkoopt zadenpakketjes en geschenksetjes, waarvan de opbrengst naar dit goede doel gaat.

Heppie Vakanties & Weekends is onderdeel van Het Vergeten Kind. Bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen, met positieve aandacht voor elk kind. Uit onderzoek is gebleken dat bij de meeste kinderen de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen groeien, hier houden ze hun hele leven profijt van.

Zaai mee of geef cadeau!

Rotaryclub Radboud Medemblik zet zich graag in voor goede doelen. Deze keer met de verkoop van zaden en kweeksetjes, want uit zaden kunnen met aandacht prachtige planten en bloemen groeien. In de webshop vind je zadenpakketjes met een thema (bloemen, groenten of kruiden) of kweeksetjes met zaden en grond in een zinken teiltje. In de kweeksetjes zitten zaden die geschikt zijn voor in potten, dus die zijn ook leuk voor op de vensterbank. De kweeksetjes zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Waar te koop?

De zaden en kweeksetjes zijn te koop op www.rotaryradboud.nl/webshop. Doneren zonder zaden te kopen is ook mogelijk in de webshop.