Traditionele kerstmiddag in De Post Midwoud

MIDWOUD – Op zondag 18 december aanstaande organiseert de Seniorenvereniging Noorder-Koggenland haar traditionele kerstmiddag in De Post in Midwoud. Dorinde Smit verzorgd het programma dat bestaat uit muziek, voordracht en verhalen over de geschiedenis van het kerstfeest. Door het kerstfeest vanuit diverse hoeken te benaderen zorgt Dorinde Smit ervoor dat er een afwisselend, interessant en sfeervol programma is.

U bent welkom vanaf 13:30 uur, het programma zelf begint om 14:00 uur met een kopje koffie en/of thee waarna er wordt gestart met de lezing. Na de lezing kunnen de deelnemers aan de kerstmiddag even bijpraten in de pauze die volgt om daarna te gaan smullen van een goed verzorgde kerstmaaltijd waarbij de mensen die vegetarisch zijn of een dieet volgen niet zullen worden vergeten, wel graag even van te voren bij de opgave vermelden .

De middag kost 20 euro inclusief de maaltijd, koffie/thee en een drankje. Wilt u enkel het middagprogramma bijwonen dat betaalt u 9,50 euro voor leden, niet leden betalen 15 euro. Introducés betalen 32,50 euro.

U kunt zich opgeven bij de penningmeester van de Seniorenvereniging Noorder-Koggenland, Willy Barbiers via telefoonnummer: 0229582132, graag opgeven voor 10 december. U kunt het bedrag overmaken naar NL70 RBRB 0944370403 ten name van Seniorenvereniging NKL, vermeld er even bij dat het gaat om de Kerstmiddag in de Post Midwoud.