‘The Night of the Stamguest’ in Café Brakeboer

MEDEMBLIK – Het is een cadeau van de stamgasten van Café Brakeboer aan Jack Brakeboer, en die steekt bepaald niet onder stoelen of banken dat hij dolenthousiast is van het gebaar dat zijn stamgasten hem hebben aangeboden

Brakeboer in Rosso

Het idee zelf ontstond in de coronaperiode toen ook Jack Brakeboer de deuren moest sluiten en in een moeilijke periode terecht kwam. Om hem te steunen bedachten een groepje vaste klanten dit evenement om hem de coronaperiode door te slepen. “Ik vind het fantastisch,” zegt Jack Brakeboer. “Om je vaste klanten op deze manier hun waardering te laten zien,” gaat Jack Brakeboer verder.

De hele avond wordt door de stamgasten georganiseerd en betaalt onder het motto, ‘Wie betaalt, die bepaalt,’ en daarom is de band Joyride uitgenodigd om ‘The Night of the Stamguest’ tot een feest te maken.

Om alles in de juiste sfeer te brengen wordt Café Brakeboer van buiten rood verlicht en ook binnen zal alles in rood worden gehuld en is de dresscode ook rood. Jack Brakeboer rekent er dan ook op dat het een spektakel gaat worden.

Komt u ook op 21 januari naar Café Brakeboer, het begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Wel even om de dresscode denken, Rood.. En het kan nooit te gek