Strandvogels wil tegen Hauwert omslag maken, er moet weer gewonnen worden

ONDERDIJK – Komende zondag staat al weer de laatste competitiewedstrijd van 2023 op het programma. Strandvogels sluit de eerste seizoenshelft af met een thuisduel tegen hekkensluiter Hauwert ’65. Het is een understatement om te zeggen dat het team van trainer Junior Pourier niet aan een goed seizoen bezig is. De ploeg scoorde afgelopen zondag tegen Ilpendam pas voor de eerste keer en haalde nog geen punt. Strandvogels is echter ook niet bepaald bezig aan de geweldige serie, de laatste overwinning dateert al weer van 29 oktober.

Tekst: v.v. Strandvogels

Om toch nog met een enigszins goed gevoel de winterstop in te kunnen gaan, zal er gewonnen moeten worden van Hauwert ’65. Met een blik op de ranglijst zou je denken dat dit een eenvoudig klusje is, maar dachten we dat ook niet tegen KGB??? Geen enkele tegenstander kan en mag onderschat worden, ook Hauwert ’65 niet.

De laatste keer dat Strandvogels in Onderdijk tegen de Hauwerters speelde, werd het 3-0 voor de Vogels. Dat was vorig seizoen in de 3e klasse, Tijmen de Kroon, Aleks Zerek en Bram Koomen waren de doelpuntenmakers. De drie komt trouwens vaak terug in wedstrijden in Onderdijk tegen Hauwert. De laatste jaren werd het o.a. 3-0, 3-1, 1-3, 3-1, 3-1, 0-3 en nog een keer 3-1. Ik hoop voor zondag echter niet op de “drietje” want dat zou betekenen dat Hauwert ’65 z’n eerste wedstrijdpunt uitgerekend in Onderdijk heeft binnen gesleept.

Op de foto: Ton Lakeman heeft een pass verstuurd in het thuisduel tegen Hauwert ’65 in het seizoen 2006-2007. Dit competitieduel eindigde toen in 1-1. Later in datzelfde seizoen werd het bekerduel tegen Hauwert ’65 wel gewonnen, met 3-1. (Foto: v.v. Strandvogels)