Strandvogels onderuit tegen ALC, Jordy Weel maakte zijn rentree

ONDERDIJK – Zondagmiddag om 14.00 uur ben je nog (mede)koploper maar 90 minuten later zie je jezelf terug op de 6e plaats. Zo snel kan het gaan in de 4e klasse B dit seizoen waar negen ploegen binnen drie punten van elkaar staan. Koploper is Rood Wit Zaanstad met 15 punten, nummer negen Kwiek ā€™78 heeft er 12.

Het is dus spannend en dat was het ook bij de wedstrijd tussen Strandvogels en ALC. Een wedstrijd die werd begonnen met een minuut stilte wegens het overlijden van Piet Mol en Siemen Grooteman, twee oud-spelers van de club.

Door de 2-3 nederlaag is Strandvogels koploper af. Die positie is ingenomen door Rood Wit Zaanstad dat op doelsaldo ALC voor blijft. Strandvogels staat achter dit duo op de 6e plaats op slechts Ć©Ć©n punt afstand. Net zoals de komende tegenstander van de Vogels, St. George.

Op de foto: Door diverse geblesseerden maakte Jordy Weel zijn rentree in Strandvogels 1. (Foto. v.v. Strandvogels)