Strandvogels onderuit in bekertoernooi

ONDERDIJK – Dat Strandvogels 1 de knock-outfase van het bekertoernooi haalde, was eigenlijk al een wonder op zich. De wedstrijd in de eerste ronde daarvan, tegen Alkmaarsche Boys, was dus al een meevaller. Maar het betekende ook meteen het eindstation van het bekeravontuur van dit seizoen. Na de 2-3 nederlaag kan Strandvogels zich volledig gaan richten op de competitie waarin het prima van start is gegaan.

Het waren de bezoekers die meteen vanaf de aftrap het initiatief namen. Al na een paar minuten kregen de Alkmaarders een kansje, maar de bal werd door de verdediging van Strandvogels op tijd weggewerkt. Het bekertoernooi zit er voor Strandvogels dus op, de aandacht kan volledig gericht worden op de competitie. Daarin wacht volgende week een voor Strandvogels onbekende tegenstander, Rood Wit Zaanstad.

Strandvogels 1 – Alkmaarsche Boys 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 22 oktober 2023
Uitslag: 2-3 (1-2)
Scoreverloop: 0-1; Michael Sleurink 1-1; 1-2; 1-3; Tim Broersen 2-3 (pen.)

Selectie:
Edwin Hoogland; Rowin de Wit, Niek Broersen, Jan Ruiter (Mitch Hofland) en Lars Groot (Tom Bakker); Bram Koomen, Matthijs Huisman (Twan Dekker) en Tim Broersen; Dawid Zerek, Michael Sleurink (Sven Immen) en Givano Lubbe

Tekst en foto: v.v. Strandvogels