Omwonenden Hoornseweg Wognum weer om tafel met de overheid

WOGNUM – Afgelopen 5 juni van dit jaar besloot een groep omwonenden van de Hoornseweg in Wognum niet langer met de verantwoordelijke overheden te willen gaan praten vanwege alle problemen rondom de Hoornseweg. Al ruim 10 jaar zijn de omwonenden bezig om de weg veiliger te krijgen voor fietsers en voetgangers. Het onderhoud dat is gepleegd aan de Hoornseweg is zonder te overleggen met de omwonenden gebeurd, iets dat bij de omwonenden een teleurstellende ervaring is geweest

Lees ook: Omwonenden Hoornseweg Wognum: ‘Na tien jaar nog geen steek verder’

Nieuwe ontwikkelingen Hoornseweg

Nu er nieuwe ontwikkelingen spelen rondom de Hoornseweg heeft de groep omwonenden die eerder van de gesprekstafel wegliepen besloten om weer aan te schuiven. De gemeente Medemblik heeft pas geleden gekozen om de aanpak van de knelpunten te prevaleren boven de ontwikkeling van een meerjarenplan, iets waar de gemeente Medemblik wel naar toe wil werken op de midden lange termijn.

Maar voor de groep weer in gesprek gaat met de betrokken overheden willen ze eerst weten of ook de Hoornseweg is opgenomen in de lijst van knelpunten en of er actief wordt gewerkt aan het knelpunt Hoornseweg.

Lees ook: Hoornseweg Wognum blijft de VVD bezighouden