Sporters kunnen vanaf vandaag enkel nog koud douchen in Sporthal De Dars Wervershoof

WERVERSHOOF – Het gonsde al een tijdje in de lucht dat douchen met warm water in De Dars binnenkort over zou zijn. De hoge energiekosten noopt De Dars tot drastische ingrepen om de kosten in toom te houden.

Vanaf vandaag 3 april is het dan ook niet meer mogelijk om warm te douchen en kan er enkel nog met koud water worden gedoucht. Diverse verenigingen laten al weten dit besluit te betreuren. Het bestuur van zaalvoetbalvereniging Nieuweboer laat weten dat zij de stap betreuren dat de spelers met deze vervelende situatie te maken krijgen.

Maar, zegt het bestuur, “Wij kunnen als vereniging er weinig aan doen omdat wij de voetballers graag de gelegenheid willen bieden om te kunnen blijven zaalvoetballen.”

Het is onduidelijk wanneer er weer met warm water kan worden gedoucht in De Dars in Wervershoof, tot die tijd is het koud douchen of thuis douchen. Inge Schouten van De Dars laat weten dat de douches bij de fitnessruimte en de sauna wel gewoon warm water geven, de douches in de sporthal geven enkel nog koud water