Koude douche voetballer Opperdoes tegen AFC IJburg, letterlijk en figuurlijk

OPPERDOES – Best was het niet de wedstrijd tegen AFC IJburg, zeker de start niet als je binnen de minuut al tegen een 1-0 achterstand aan kijkt en 17 minuten later al de 2-0 op het scorebord ziet staan. De wedstrijd van afgelopen zaterdag werd er 1 van achter de feiten aanrennen.

Een tegenstander die volgens trainer Arno Hulspas feller in de duels was en ook veel directer speelde. “Wij waren meer aan het breien dan aan het voetballen, van mij mag er wel wat meer opportunistischer gespeeld worden

Ondanks dat de tweede helft een veel sterkere Opperdoes kende, er meer op de helft van AFC IJburg werd gespeeld en zelfs kansen werd gecreƫerd was het toch de tegenstander die het doel van Opperdoes nog twee keer wist te vinden.

Na afloop kwam de tweede koude douche, letterlijk, kreeg Opperdoes eerst een kleedkamer zonder douches aangewezen, de tweede kleedkamer had enkel koude douches.