Snoekinstructiedag voor de jeugd van de gemeente Medemblik

ONDERDIJK – Op zondag 17 oktober 2021 organiseert de Regio N-H van de Snoekstudiegroep Nederland – België samen met hsv Willem Barendsz wederom een snoekinstructiedag voor de jeugd van 8 tot 15 jaar. We verzamelen die ochtend om 10:15 uur bij café-restaurant “De Welkomst”, Onderdijk 117, 1693CC Wervershoof.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Om 10:30 uur verzamelen we in “De Welkomst” waar om kwart voor 11 een presentatie gegeven wordt over het vissen op snoek en hoe verantwoord met de snoek om te gaan.

Na een glaasje frisdrank worden de meegebrachte hengelspullen van de deelnemers nagekeken en waar nodig verbeterd (mocht je geen geschikte hengel hebben kan er 1 van ons lenen) zodat we na nog een warme versnapering rond 11.45 uur in groepjes van 5 jeugdvissers met 1 a 2 begeleiders de polder in gaan om te proberen een snoek te vangen. Om 15.30 uur wordt iedereen weer terug verwacht in De Welkomst en dan volgt de prijsuitreiking want voor diegene met de mooiste vangst  is er een leuke prijs.

De deelnemers dienen in het bezit te zijn van een (jeugd)VISpas 2021. Ook dit jaar hopen we ook dit jaar weer op de medewerking van een aantal ouders/begeleiders om voor het middagdeel de kinderen naar de stekken te brengen, het is echter wel de bedoeling om bij het groepje te blijven zodat er eventueel verplaatst kan worden naar een andere stek. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 20 kinderen

Men kan zich opgeven bij Edgar Snoek, per e-mail:  edgar@snoekstudiegroep.nl of per telefoon en dan liefst in de avonduren: 0223 533035 en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Hopende op mooi weer en tevreden kinderen op 17 oktober.

Foto aangeleverd