Sfeervol Tijdreizen met Kerst Express

HOORN/MEDEMBLIK – Tijdens en rond de feestdagen rijdt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik met de Kerst Express. De perfecte manier om even buiten de deur de echte kerstsfeer te proeven met het hele gezin, familie of vrienden. 

Kerst Express gaat weer rijden! De gezelligste Kerstbelevenis begint op het sfeervolle tramstation van de Museumstoomtram in Hoorn. Hier is gelegenheid om het museum te ontdekken dankzij de speciale Kerstpuzzeltocht. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen intussen heerlijk warm, zodat de Tijdreis in de stoomtram comfortabel kan beginnen.

De Kerst Express vertrekt vanaf het tramstation voor een reis door het winterse landschap naar het stationnetje van Wognum uit 1887. Daarna keert de stoomtram weer terug naar Hoorn. Aan boord van de stoomtram brengt de Kerstman ons een bezoek. Natuurlijk heeft hij voor alle kinderen en cadeautje! Het programma Kerst Express duurt circa 2 uur. 

Kerst Express rijdt zaterdag 17, zondag 18 en dagelijks van 24-30 december. Start vanaf Tramstation Hoorn: 10.00, 12.00 en 14.00 uur. Info en reserveringen: www.stoomtram.nl