Schrijfster Simone van der Vlugt in Kasteel Radboud voor signeersessie

MEDEMBLIK – Kom zaterdag 6 april naar het interview met Simone van der Vlugt over haar nieuwe roman Bloedlijn, over koning Willem II en ‘onze’ Floris V. Simone wordt in de Ridderzaal geïnterviewd door Lars Boon, bekend van de podcast The Dutch Historian.

Na het interview kun je jouw exemplaar van Bloedlijn laten signeren. Heb je het boek nog niet? Stumpel Medemblik staat deze middag voor je klaar met een mini-dependance in het kasteel.

Meer over Bloedlijn

De nieuwe roman van de Hoornse Simone van der Vlugt, Bloedlijn, is een prachtige roman over koning Willem II en zijn zoon Floris V. In dit verhaal over liefde en familiebanden weet zij de levens van de hoogste kringen en die van het gewone volk beeldend te beschrijven. De middeleeuwen komen zo dichterbij dan ooit.

Gratis toegang, wel graag reserveren

Het interview en de signeersessie zijn vrij toegankelijk. We raden je aan om voor het interview online vooraf te reserveren, het aantal plaatsen is beperkt. Het interview begint om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie en reserveren op kasteelradboud.nl/activiteiten

Foto aangeleverd