Schaatsploeg Janno Botman nog tot 2030 hoofdsponsor

ANDIJK – Zelf verlengde Janno Botman begin 2023 zijn contract nog met zijn huidige ploeg Reggeborgh en afgelopen zondag kwam het bericht dat Reggeborgh Foundation tot en met 2030 hoofdsponsor blijft van de schaatsploeg. De ploeg van oud-sprinter Gerard van Velde heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug wat voor Reggeborgh genoeg reden was om het huidige contract dat tot 2026 liep open te breken en te verlengen tot en met 2030.

De ploeg won op het WK afstanden zilver op de teamachtervolging met o.a. Janno Botman in de gelederen. En natuurlijk Femke Kok die voor de tweede keer wereldkampioen werd op de 500 meter en Jenning de Boo die vice-wereldkampioen werd op het WK sprint.

“Sinds mijn overstap naar Reggeborgh heb ik nog geen dag spijt gehad. Ik wil het als ploeg nooit meer anders. Hoe gaaf is het dan dat we samen een stip op de horizon kunnen zetten en de Olympische Spelen van 2026 als doel nemen. Daar gaan we voor. Ik ben blij dat ze me die kans geven.” Kjeld Nuis

Daarnaast blijft de gehele ploeg zich inzetten voor Stichting Jarige Job en Villa Joep door o.a. skeelerclinics aan kinderen te geven. Inge Wessels van de Reggeborgh Foundations: “Bij Schaats- en Marathonteam Reggeborgh gaat het om meer dan alleen winnen. De schaatsers en stafleden hebben oog voor de wereld om hen heen en zetten zich graag in voor de goede doelen en initiatieven van Reggeborgh Foundation.Wij kunnen alleen maar ontzettend trots zijn op het team en hebben daarom genoeg redenen om door te gaan met de sponsoring.”

Foto: De ploeg van Reggeborgh (Foto: Reggeborgh foundation)