Ruud van Eig fiets voor het Daniel den Hoed Fonds

MEDEMBLIK – Ruud van Eig uit Medemblik zal eind augustus de Tour for Life 3-days fietsen voor het Daniel den Hoed Fonds. 

Aanleiding hiervan is het verlies van een dierbare vriendin Wendy en heeft Ruud zich op meerdere vlakken ingezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en kankerbestrijding. Vorig jaar heeft hij met de Tour for Life ruim €5350,- opgehaald. En begin van het jaar samen met het Jeugdschaatsen T.O.M. Schaatsen tegen Kanker georganiseerd met een opbrengst van €7209,-. Voor onderzoek en de strijd tegen kanker is nog steeds geld nodig!

Wat is Tour for Life?

Tour for Life is een 8 daagse fiets evenement vanuit Bardonecchia in Italië, terug naar Maastricht  én fiets je 1300 km met ruim 19.000 hoogtemeters. Hier beklim je wereldberoemde cols uit de Tour de France en mag je ook zeggen dat dit de Tour van je leven is.

De Tour for Life 3-days (een zgn. lightversie) waarbij de deelnemers zich toevoegen aan het peloton.  

Vanuit Xonrupt-Longemer  (dit ligt tussen Nancy en Mulhouse) je  in 3 etappes naar Maastricht fietsen. Ruim 550 km met een 6000 hoogtemeters lange tocht..

Voor meer informatie over Tour for Life:  www.tourforlife.nl

Vrijwilligers

De Tour for Life is niets zonder vrijwilligers.  Jos Kappelhof uit Medemblik zet zich al jaren in als chauffeur van het transport team. Wil jij net als Jos en 80 andere vrijwilligers inzetten voor een goed doel, meld je dan aan!

Wat is het Daniel den Hoed fonds? 

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed (ofwel Daniel den Hoed Fonds) financiert wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Voor deze tocht is Ruud op zoek naar bedrijven/personen die hem willen sponsoren ten bate van het Daniel den Hoed Fonds. Elke euro telt!

Klik voor zijn verhaal en sponsor link op onderstaande;

www.tourforlife.nl/ruud-van-eig-tour-for-life-2024

Voor meer informatie over Tour for Life:  www.tourforlife.nl