Regen geen spelbreker – Landbouwshow Opmeer gaat gewoon door

Jimmy Verburgh1

OPMEER – Velen hadden hun twijfels of de 112e editie van Landbouwshow Opmeer dit jaar wel doorgang kan vinden vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen weken.

Het bestuur wil al deze mensen geruststellen: “Alles gaat maandag 7 augustus gewoon door!” Er is een kleine wijziging in het programma aangebracht. Het paardenspringen gaat niet door. Dat in het belang van het welzijn voor paard en ruiter.

Verder kan het volledige programma doorgang vinden. De weerberichten zijn vanaf zondagmiddag best goed. Er wordt in de nacht van zondag en maandag nog een klein beetje regen verwacht in Opmeer, maar in zulke kleine hoeveelheden dat daar geen zorgen over zijn. Het terrein ligt er prima bij.

Het programma in de hoofdring begint wel iets later om 9.45 uur. De veekeuringen beginnen op de oorspronkelijke tijden om 9.30 uur of 10.00 uur. De shows kunnen ook gewoon doorgang vinden.

De organisatie ziet u graag op maandag 7 augustus. Het belooft weer een prachtige dag te worden. Het gewijzigde programma staat op de website

Loading