Plannen nieuw kabinet geen goed nieuws voor de ‘Nederlander’

MEDEMBLIK – Ze zijn er zo goed als uit, de PVV, VVD, NSC en BBB over het vormen van een nieuw kabinet. Gisteravond kwam er een akkoord over de financiën en ook over het toekomstige asielbeleid dat vele malen strenger gaat worden en, en dat is weer geen goed nieuws voor de ‘Nederlander’ over een halvering van het aantal arbeidsmigranten.

Alleen al in West-Friesland werken duizenden arbeidsmigranten in de land- en tuinbouw en bij bedrijven als Action, werk waar de ‘Nederlander’ voor wegloopt. Alleen al op Agriport in de Wieringermeer en bij de bedrijven rondom Andijk en Wervershoof weken vele honderden arbeidsmigranten, en als de plannen van het aanstaande kabinet doorgaan dan zullen deze bedrijven op zoek moeten naar Nederlands personeel omdat dan mogelijk de helft van hun arbeidsmigranten niet meer welkom zijn in Nederland.

Vandaag voor middernacht moeten de partijen een akkoord hebben waarna Geert Wilders dan kan gaan beginnen met het formeren van een kabinet die geleid gaat worden door waarschijnlijk Ronald Plasterk, een opvallende naam omdat hij van PvdA huize is maar in de afgelopen jaren een flinke ruk naar rechts heeft gemaakt.

Reageer op dit bericht