Share

Piet Swart Vastgoed verrast Oudheidkundige Vereniging Medemblik met flinke donatie

MEDEMBLIK – Verenigingen en sportclubs kunnen vaak wel een extraatje gebruiken. Voor een gezellige en professionele club zijn immers mensen en middelen nodig om ambities waar te kunnen maken. Piet Swart Vastgoed steunt met de ‘Van huis naar clubhuis actie’ lokale sportclubs en verenigingen.

Voor ieder verkocht huis doneert Piet Swart Vastgoed €250,- aan de clubkas van jouw club. “Inmiddels hebben we al veel verenigingen blij mogen maken en € 28.750,- mogen uitkeren. Op onze website www.vanhuisnaarclubhuis.nl staan alle verenigingen die we blij hebben kunnen maken met een donatie,” zegt Annemarie Vriend tegen Medemblik Praat.

Een verkoper in Medemblik heeft gekozen om zijn donatie te gunnen aan de Oudheidkundige vereniging in Medemblik. Tijdens de vergadering hebben de leden van de vereniging de cheque van €250,- overhandigd gekregen.

Foto aangeleverd

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl