Share

Piet Mol wint Midsummeravond Toernooi bij de Westrandboulers Wervershoof

WERVERSHOOF – Jeu de Boulesvereniging de Westrandboulers hield vrijdag 24 juni, onder ideale zomerse weersomstandigheden, een gezelligheidstoernooi. Met 34 deelnemers over acht banen werd door de deelnemers fanatiek over drie rondes gespeeld. Naast de eigen leden waren er ook toien VIP’s die dit uitje gekocht hadden op de Gemeenschapsveiling 2022.

De uitslag was als volgt:

  1. Piet Mol
  2. Klaas Knijn
  3. Riet Heddes
  4. Poedel: Kim Deen

Onder het genot van een drankje en de overheerlijke hapjes volgden nog een paar gezellige uurtjes, waarbij de organisatie uitvoerig werd bedankt voor de goede verzorging.

Lijkt het je leuk om een keer proef te spelen, dat kan. De leden spelen dinsdag en vrijdag vanaf 13.00 uur. Probeer de sport een maand gratis. Lid worden? De contributie is 60 euro voor 52 weken spelplezier. De banen liggen op het sportcomplex de Westrand aan de Theo Koomenlaan 3 in Wervershoof.

Totaal aantal keren gelezen: 65 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen