Peut Medemblik wordt OK Nederland
Share

Peut Medemblik wordt OK Tankstation

MEDEMBLIK – Ruim 30 jaar hebben Sam en Gerda Kaarsemaker hun tankstation aan de Randweg in Medemblik geëxploiteerd, maar dat gaat nu stoppen, Vanaf 12 april aanstaande neemt het van oorsprong Zweedse merk OK de exploitatie over van het tankstation.

OK Nederland heeft in Nederland ruim 80 bemande en onbemande tankstations, eigen tankwagens, verkoopkantoren en een eigen distributiecentrum. Sam en Gerda Kaarsemaker laten weten dat ze blij zijn dat ze een ervaren en betrouwbare partij hebben gevonden voor de overname van het tankstation.

Voor de klanten van Peut Medemblik gaat dit betekenen dat na 12 april aanstaande de Koper Tankpas gaat worden omgezet naar de OK Tankpas, OK Nederland zal daar binnenkort met de klanten van Peut Medemblik contact gaan opnemen.

Kopertjes & tankcheque

De groene Kopertjes zijn tot 1 december 2023 inwisselbaar voor VVV-bonnen. Ook zijn ze over te zetten op de OK-Spaarkaart. Tankcheques zijn tot 1 december 2023 te verzilveren.

OK Nederland

Op 12 april a.s. is het tankstation enige uren gesloten voor het omzetten van het kassasysteem. In de loop van de zomer krijgt het tankstation aan de Randweg een metamorfose en wordt het in de OK look gezet. Sam en Gerda Kaarsemaker dragen het station met een gerust hart over aan OK, dat van oudsher een begrip is als leverancier van brandstof en smeermiddelen.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl

1 reactie

  1. Cees schreef:

    Beste Gerda en Sam gefeliciteerd ! Ik was benieuwd of de jarenlange sponsoring van sport en cultuur door Koper Medemblik Bv ook door OK zal worden voortgezet ?