nina buijsman

Nina Buijsman tekent voor 2 jaar bij FDJ-SUEZ

WEST-FRIESLAND – De wielrenster(26) uit Bovenkarspel stapt over van het Amerikaanse Human Powered Health Team naar het Franse FDJ-SUEZ waar ze voor 2 jaar heeft getekend. Daarvoor reed ze 5 jaar bij de ploeg van Parkhotel Valkenburg. Buijsman staat bekend om haar prestaties in heuvelachtig en bergachtig terrein en haar behendigheid in sprints.

Stephen Delcourt, de General Manager van FDJ-SUEZ, sprak zijn enthousiasme uit over deze nieuwe toevoeging aan het team. Hij verklaarde: “We zijn verheugd om de komst van Nina binnen ons team voor de komende twee seizoenen aan te kondigen. Nina, een bekende Nederlandse fietser, heeft een opmerkelijk vermogen om heuvelachtige of bergachtige routes als de beste te passeren. Ze zal niet alleen onze leiders kunnen begeleiden in de bergwedstrijden, maar ook grote snelheid kunnen tonen in de sprints in kleine groepen. Nina is weer een aanwinst voor onze opleiding om op het hoogste niveau te schitteren.

Nina Buijsman zelf is verheugd om bij FDJ-SUEZ aan de slag te gaan en ziet het als een ongelooflijke kans voor haar carrière. Ze ziet er naar uit om de komende twee seizoenen een bijdrage te leveren aan het team. Ze zei: “Toetreding tot FDJ-SUEZ betekent een ongelooflijke kans voor mijn carrière. Ik kan niet wachten om deze kleuren te dragen en de komende twee seizoenen bij te dragen aan het team!

Haar eerdere successen bij de teams Parkhotel Valkenburg en Human Powered Health tonen haar potentieel om de komende twee seizoenen een belangrijke bijdrage te leveren aan FDJ-SUEZ.

Loading