Nieuws van het zwembad Midwoud: ‘paasbroden-actie groot succes’

MIDWOUD – Onder goede weersomstandigheden zijn afgelopen dinsdag 19 maart de traditionele Paasbroden in 2 uur tijd allemaal aan de man/vrouw gebracht; dank aan de vrijwilligers/sters die dit mogelijk maakten en de kopers voor hun steun aan het zwembad in Midwoud uiteraard!!

Maar niet alles zat mee, zo lieten de weergoden het flink afweten tijdens de grote schoonmaak die afgelopen weekend plaatsvond. Robbert van Meulem laat weten dat dit onder ‘barbaarse’ omstandigheden door de vrijwilligers van het zwembad werd gedaan. Zo lieten de vrijwilligers het zwembad volledig leeglopen om zo het bad eens een flinke schoonmaakbeurt te kunnen geven en alle algen te kunnen verwijderen. Toen die klus geklaard was kon het bad weer met schoon zwemwater worden gevuld. Ondertussen is de voorverkoop van de abonnementen op het zwembad weer begonnen, deze kunnen via de website worden besteld.

Zwemlessen in het zwembad zijn nergens goedkoper

Robbert van Meulem: “Nu we toch op de kleintje aan het letten zijn: goed leren zwemmen is onmisbaar in NL en nergens zo gunstig geprijsd als in de verwarmde buitenbaden. Geef daarom je kind op voor zwemles (daar hoort een abonnement standaard bij) en kom onder begeleiding van uitstekend gekwalificeerde zwemonderwijzers 2x per week lessen voor dat felbegeerde diploma.

Gezocht, extra vrijwillige handjes

Zwembaden leunen veelal op vrijwilligers zo ook het zwembad in Midwoud en deze kan nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus ben jij technisch onderlegd, of heb jij groene vingers of wil jij gewoon de bezoekers van het zwembad gastvrij ontvangen dan ontvangt het zwembad jou met open armen. Je kan je via de website bij één van de bestuursleden aanmelden.

Voor de ongeduldige zwemmers, nog even volhouden, zondag 28 april om 12 uur ’s middags kan je weer je eerste duik in het water van het zwembad nemen en duiken naar ‘stuivertjes’