Gelukkig was het niet zo heel erg koud tijdens de Nieuwjaarsduik. (Foto: Robert Gieling)
Share

Nieuwjaarsduik MORGEN! groot succes, veel mensen namen een duik in het koude IJsselmeer water

MEDEMBLIK – Het was een drukte van belang tijdens de Nieuwjaarsduik in Medemblik. Niet alleen duikers kwamen op de duik af, er was namelijk ook veel belangstelling om te kijken hoe iedereen het water inging.

MORGEN! organiseerde 1 januari de Nieuwjaarsduik en sponsors gaven veel voor de verkoop om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Voedselbank en Kledingbank Medemblik. En dat is gelukt. Het definitieve bedrag is nog niet bekend, maar MORGEN! is blij met de geschatte opbrengst.

Jan van Vliet was blij met de grote opkomst. “Mooi dat dit evenement plaatsvindt, we zijn blij met deze aandacht voor onze initiatieven”. Het team van MORGEN! was positief over de gang van zaken. Ruby Blauw: “Dit was heel leuk om te doen en het voelt goed om voor het goede doel bezig te zijn”.

Tom Beuker, Wouter Smit en Dick Visser doken voor MORGEN! het water in. “Het viel reuze mee”, vertelde fractievoorzitter Tom Beuker. “Volgend jaar weer!

Een mooi gebaar van Kledingbank Medemblik.(Foto: aangeleverd)

Totaal aantal keren gelezen: 77 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen