Nieuweboer H1 pakt verdiende overwinning tegen de altijd lastige Demi Sport uit Beverwijk

WERVERSHOOF – De wedstrijd tegen Demi Sport in Beverwijk is voor Nieuweboer H1 altijd lastig. Ook dit jaar weer.

Nieuweboer speelde met debutant Thomas Smit en invaller Joost Neefjes. Na een rustige openingsfase opende Demi Sport door een ongelukkig van richting veranderd schot de score. Halverwege de eerste helft verlengde Joost Neefjes de voorzet van Mike van Ammers op de juiste wijze en bracht de score in evenwicht.

Na de wissel een beter spelend Nieuweboer wat na een lange aanval met diverse pogingen door een schuiver van Wes de Jonge op voorsprong kwam. Even later bouwde Jorren Grooteman na een goede onderschepping van Mike van Ammers de score uit. Halverwege de 2e helft verkleinde eerst Demi Sport de achterstand waarna Lex Verlaat het verschil weer op 2 doelpunten bracht.

In de slotfase ging het tempo omhoog. Eerst scoorde Demi Sport waarna Mike van Ammers van afstand en Joost Kolenberg na een onderschepping van Jorren Grooteman de tussenstand op 3-6 zette. In de laatste 2 minuten met de meevoetballende keeper kwam Demi Sport terug tot 5-6. Echter een verdiende 5-6 overwinning voor Nieuweboer.