Joris van der Colk op zijn zeilboot (foto via Linkedin)
Share

Nieuwe directeur Stadshavens Medemblik plotseling overleden, hij zou deze maand beginnen.

MEDEMBLIK – Joris van der Colk, de opvolger van de met pensioen gaande Ivonne Kirschbaum, is een in de nacht van 1 op 2 april plotseling overleden. Van der Colk zou per begin april als de nieuwe directeur in functie treden.

Door het overlijden van Van der Colk blijft Ivonne Kirschbaum nog even directeur van Stadshavens B.V. tot er een nieuwe opvolger is gevonden. Van der Colk is aan boord van zijn eigen boot overleden. De Stadshavens B.V. laat weten getroffen te zijn door het overlijden van Van der Colk en leven mee met zijn vrouw Carine en zijn kinderen.

Kirschbaum zal haar oude functie parttime gaan vervullen om toch deels van haar pensioen te kunnen genieten. Jeroen Slagter neemt de dagelijkse leiding in handen.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl