Meelevende vriendin start crowdfundingsactie voor Astrid, heeft nog maar kort te leven.

MEDEMBLIK – Astrid is een fantastische lieve vrouw van 36 jaar jong. Ze is de vrouw van Kevin (40) en moeder van twee mooie jongens Noah (8) en Ravi (6). Astrid kreeg 18 november 2020 te horen dat zij borstkanker had. Na heel veel chemo’s, bestralingen, hormoontherapie, immunotherapie en meerdere operaties werd ze uiteindelijk schoon verklaard. Helaas al binnen enkele maanden krijgt Astrid extreme hoofdpijn en problemen met haar zicht. Na vele bezoeken aan de huisarts en het ziekenhuis volgt de volgende diagnose: Drie tumoren in haar hoofd. Deze jonge moeder heeft tot groot verdriet niet lang meer te leven.

Esther Euser hoefde niet lang na te denken en startte een crowdfundingsactie voor haar vriendin om haar een mooie uitvaart te kunnen geven.

Geldzorgen voor nabestaanden

Kevin is een hardwerkende man en vader die werkt als zelfstandig ondernemer. In deze ontzettend heftige periode kan hij niet eens volledig bij zijn zieke vrouw en zijn kinderen zijn maar blijft hij werken omdat er anders simpelweg geen brood op de plank komt.

Want helaas, als je werkt als zzp-er krijg je niets betaald wanneer je vrij neemt om bijvoorbeeld bij je zieke vrouw te zijn of wanneer er belangrijke gesprekken zijn met artsen.

Als aller laatst wordt er nog gewenst voor een mooie uitvaart. Helaas heeft Astrid geen uitvaartverzekering en zijn de kosten voor haar nabestaanden. Het leven van Kevin, Noah en Ravi gaat hierna “gewoon” door en ik zou het ze zo gunnen om hier zonder schulden uit te komen en dat zij deze laatste fase nog zoveel mogelijk bij elkaar kunnen zijn zonder zorgen over geld.

De teller van de crowdfundingsactie staat nu op ruim 13.000 euro, Medemblik laat zien dat zij massaal meeleven met Astrid en haar man en kinderen.. Doneren kan nog steeds..