Medemblikker Ruud van Eig fietst € 5350,- bij elkaar in en voor Tour for Life

Medemblikker Ruud van Eig

MEDEMBLIK – Afgelopen weekend heeft Ruud van Eig uit Medemblik de Tour for Life 3-days gefietst om geld op te halen voor het Daniel den Hoed Fonds. Vanuit Frankrijk naar Maastricht in 550 km met ruim 6100 hoogte meters. Hiermee kan meer succesvol onderzoek gedaan worden naar kankerbehandeling op maat. En dat is nodig!

Met  €5350,- heeft Medemblikker Ruud van Eig een prachtige bijdrage kunnen leveren van de totaal opbrengst van  bijna €800.000,-

Onderzoek naar kanker

Ruud van Eig

Ruud van Eig vertelde eerder waarom hij deze inzamelingsactie begon: “9 oktober 2022 is mijn beste vriendin Wendy overleden aan de gevolgen van kanker. Een kort en heel heftig ziektebed heeft zij moeten doorstaan. Ondanks alles bleef ze vechten. Helaas heeft zij deze ongelijke strijd op moeten geven en laat haar man en dochtertje van nog geen 3 maanden oud achter…..

Juist daarom fietste Ruud van Eig als eerbetoon aan Wendy, mee met de Tour for Life. Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Daniel den Hoed Fonds. Om bij te dragen aan meer onderzoek naar kanker.

Ruud van Eig levert prachtige bijdrage

Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed (ofwel Daniel den Hoed Fonds) financiert wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichter bij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Klik voor zijn verhaal en sponsor link op onderstaande: https://www.tourforlife.nl/ruud-van-eig-tour-for-life-2023  Donaties kunnen nog worden gedaan tot 30 september

Lees ook: Medemblikker Ruud van Eig fietst de Tour for Life om geld op te halen voor kankerbestrijding

Loading