Medemblik Live zet de Kaasmarkt op zijn kop

MEDEMBLIK – De opvolger van Mokum in Medemblik heeft direct groots uitgepakt en dat dat bij de Medemblikkers in de smaak is gevallen bleek afgelopen donderdag wel. De hele Kaasmarkt was omgetoverd tot een festivalterrein waar op de platte kar een keur van beroemde en wat minder beroemde artiesten optraden.

Foto: still uit video Peter Commandeur

Vanaf de start zat de sfeer er al gelijk in en dat werd alleen nog maar groter toen Danny de Munk zijn ding kwam doen en zich tussen het publiek ging begeven, en toen de 15-jarige Mick Simonis ook nog samen met Danny ‘ik voel mij zo verdomd alleen’ mocht zingen kon de dag al helemaal niet meer stuk. Maar ook de lokale helden van de coverband Phoenix wisten het massaal aanwezige publiek meer dan prima te vermaken.

De hele middag en avond was één groot feest, en met Gerard Joling als afsluiter kan de organisatie enkel met grote tevredenheid terugkijken op het gebeuren.

Natuurlijk was Peter Commandeur ook ter plaatste en die maakte onderstaande video, op zijn Facebook staan nog meer video’s van Medemblik Live

Reageer op dit bericht