Share

Medemblik heeft problemen met het insturen web-formulieren

MEDEMBLIK – Door werkzaamheden rond het wereldwijde beveiligingsincident zijn er problemen met de behandeling van web-formulieren. Sinds woensdag 15 december komt een deel van de web-formulieren die zijn ingevuld op de website van de gemeente Medemblik niet binnen bij de gemeente.

Heeft u een recent formulier ingestuurd?

De gemeente roept inwoners op die na 15 december een webformulier hebben ingediend, deze te mailen via info@medemblik.nl. Vermeld het onderwerp van het formulier en uw telefoonnummer in deze mail. De gemeente Medemblik neemt dan contact met u op zodat zij u alsnog van dienst kunnen zijn. Vanwege het beveiligingsincident voert de gemeente Medemblik zelf extra werkzaamheden uit, daardoor zijn zij maandagochtend telefonisch minder goed bereikbaar.

Oplossing

De gemeente werkt ondertussen aan een oplossing en laat via de website weten wanneer de web-formulieren weer beschikbaar zijn en gebruikt kunnen worden.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl