Martinuscollege gaat feestend de kerstvakantie in

GROOTEBROEK – Met de hele school feestend 2023 afsluiten en proosten op een mooi 2024. Voor leerlingen op het Martinuscollege in Grootebroek staat er donderdag 21 december een kerstgala op de kalender waar precies dat staat te gebeuren. 

Martinus-mexicano

Vanaf 20.00 uur gaat donderdag de rode loper uit en kan het feest beginnen. Met een grote disco sluiten de leerlingen het kalenderjaar gezamenlijk af. Feestorganisatie ‘De Beste Schoolfeesten’ zorgt voor de muzikale omlijsting en natuurlijk is er een fotostudio, een fotobooth en zijn er hapjes en drankjes. De horeca-afdeling van de school maakt deze avond zelfs een unieke ‘Martinus-mexicano’. 

Gezellige schooltijd

Van de brugklasleerlingen tot de eindexamenleerlingen; iedereen is welkom op het kerstgala. Directeur onderwijs Jan Jacob Jaasma heeft er zin in: “Het is mooi dat we dit als school kunnen organiseren en dat de leerlingen en medewerkers zo enthousiast zijn. School is meer dan alleen leren tijdens de lessen. Wij vinden het ook waardevol om buiten schooltijd activiteiten met elkaar te ondernemen en ook op die manier bij te dragen aan een gezellige schooltijd. Schoolfeesten horen daar natuurlijk bij!”.

Het feest is rond 23.30 uur afgelopen en daarna begint voor de leerlingen de kerstvakantie.