Mark Neesen 25 jaar bestuurslid van Landbouwshow Opmeer

OPMEER – Het was 1 april 1999 dat Mark Neesen zich aansloot als bestuurslid standhouders bij Landbouwshow Opmeer. Hij volgde destijds bestuurslid Van der Weij op en heeft zijn functie inmiddels 25 jaar lang uitgeoefend. Reden voor het bestuur om Mark te feliciteren en een bloemetje aan te bieden, begeleid met de ruim verdiende lovende worden.

De taken waar Mark Neesen verantwoordelijk voor is zijn niet alleen het contracteren en de plaatsing van de standhouders over het terrein, maar hij maakt jaarlijks de indeling van het terrein en hij verzorgt een groot deel van het vergunningstraject van het evenement. Daarnaast ondersteund hij de technische commissie tijdens de opbouw van het terrein tijdens de week voor de eerste maandag van augustus, de vaste dag van Landbouwshow Opmeer,’ aldus Co Schipper, bestuurslid van de Stichting Landbouwtentoonstelling Opmeer

Intuïtie
Dit jaar is de 113e editie van Landbouwshow Opmeer. Mark Neesen heeft daar door de jaren heen een aanzienlijk aandeel gehad in de organisatie van het jaarlijkse evenement. Hij doorloopt jaarlijks het traject van voorbereiding en de dag van de Landbouwshow met plezier en een scherpe geoefende blik. „Met 25 jaar ervaring heeft hij een intuïtie ontwikkeld om problemen voor te zijn,” volgens een medebestuurslid.

Eervol
Mark Neesen werd destijds gevraagd door bestuurslid Joop Schotten om als zijn rechterhand te komen helpen tijdens de opbouw. Toen Schotten opgevolgd werd door Alberto Steur werd Neesen gevraagd als bestuurslid standhouders. Mark Neesen spreekt van tropenjaren tijdens de zomers die hij actief was voor Landbouwshow Opmeer. Hij zegt het wel eervol te vinden zoveel jaren als bestuurslid van een evenement als Landbouwshow Opmeer te mogen meedraaien. „Het is en blijft een fantastisch mooie dag voor heel veel mensen.”