Column Henk prins: ‘The End’

1 april, altijd een dag om elkaar voor het lapje te houden, maar ook een dag om bloedserieus te zijn. Ik ga het kort houden, ‘The End’ staat voor het einde van Medemblik Praat onder mijn leiding. Mijn gezondheid en mijn handicap laten mij sinds juni 2023 behoorlijk in de steek en als workaholic zijn de wijze woorden van de artsen in het ziekenhuis niet aan mij besteedt, tot vorige week maandag toen mijn handicap er weer met volle geweld inklapte waardoor werken onmogelijk werd voor mij.

Van werkdagen van 14 tot 15 uur terug naar werkdagen van 0 uur en van 0 uur op de bankzitten naar bijna de hele dag op de bank zitten om weer een beetje bij te komen van alles.. Dit deed mijn ook nadenken. Na het ongeluk van Evelien, die zeker t/m september uit de running is door haar afgescheurde kruisbanden en mijn gezondheid was het nadenken over om te stoppen geen moeilijke beslissing.

Dat ik per vandaag ga stoppen wil niet zeggen dat de website dood is en wordt opgeheven, morgen praat ik met iemand die de website graag wil overnemen. Mocht ik daarmee in overeenstemming komen dan zal de nieuwe eigenaar de website gaan backuppen en verhuizen naar zijn eigen server om daarna onder zijn bedrijf verder te gaan.

Maar voor mij houdt het vanaf vandaag op. Ik ga herstellen van een terugslag van mijn handicap en daarna een nieuwe hobby zoeken, misschien ga ik wel breien of haken.

Voor iedereen, de adverteerders, de bezoekers van de website, Monique Ravenstein, Evelien Kappers, Carla Beuling, Bert Putters en vele anderen die mee hebben geholpen om de website in 2 jaar tijd te maken tot wat het nu is, ontzettend bedankt, ik ga het absoluut ontzettend missen maar mijn gezondheid is nu veel belangrijker.

3 gedachten over “Column Henk prins: ‘The End’

  1. Jammer man, hoop dat de nieuwe eigenaar op dezelfde voet verder gaat. Jullie waren heel vaak het eerst met belangrijk nieuws.

  2. Als dit een 1 april grap is dan vind ik hem niet geslaagd, niemand in de gemeente Medemblik hield ons beter op de hoogte van alles dan jij. Ik ga het erg missen

  3. Jammer, je bracht altijd veel meer lokaal nieuws dan de andere media

Reacties zijn gesloten.