Liederen uit films en klassieke musicals in het Witte kerkje Benningbroek

BENNINGBROEK – Zangeres en presentatrice Willy Nap treedt zondag 8 mei om 20.00 uur op met een van haar vaste pianisten Bam Commijs. Het concert vindt plaats in het Witte kerkje van Benningbroek.

De zangeres verheugt zich erop een groot deel van haar songprogramma ten gehore te brengen. Dat is een programma met liederen uit films en klassieke musicals. Ze is namelijk bekend van het tv-programma De Disneyclub en Het Zevende Venster, waarin ze zong en presenteerde.

Musicals

Na haar conservatoriumopleiding zong zij in verschillende musicals in de grote theaters van Nederland en België. Bam Commijs zal het geheel fantastisch op vleugel begeleiden. Ook zijn specialisatie ligt bij het theaterlied.

Deze avond zal hij ook een eigen compositie laten horen. Bezoekers kunnen rekenen op onder andere ‘Colors of the Wind’uit de Disneyfilm Pocahontas, ‘The way he makes me feel’ uit de film Yentl met Barbara Streisand in de hoofdrol, songs uit de musical Jekyll and Hyde, meezingen kan en mag ook met onder andere Avond van Boudewijn de Groot. Willy zal het geheel presenteren met een vertellende onderhoudende stijl.

Voor meer informatie: www.vivalavoce.nl

Waar: Witte kerkje van Benningbroek, Kerklaan 10

Wanneer: zondag 8 mei 2022, aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.15 uur

Toegang: € 12,50 pp, pinnen mogelijk