Foto: Inter Visual Studio
Foto: Inter Visual Studio
Share

Lichaam gevonden in uitgebrand bedrijvencomplex

SCHELLINKHOUT – Bij de zeer grote brand van afgelopen nacht in Schellinkhout waar een bedrijvencomplex met 5 bedrijven tot de grond toe zijn afgebrand, is in 1 van de panden een lichaam gevonden.

Het NHD, maakte hier al melding van en nu heeft de politie dit ook bevestigd. Het gaat waarschijnlijk om de man die zo goed als permanent in het pand woonde.

Rond 11.00 uur trof de politie de overleden persoon aan in een unit. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van de brand. Zo wordt onder andere forensisch onderzoek verricht en gesproken met de betrokkenen.

Getuigen gezocht

Mensen die misschien vannacht iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Dorpsweg wat mogelijk met de brand te maken kan hebben, worden opgeroepen hun informatie met de politie te delen. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0900-8844

Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023020023. Wilt u liever anoniem melding maken? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

lees ook: Enorme brand verwoest 5 bedrijfspanden in 1 pand bevonden zich mogelijk personen

Totaal aantal keren gelezen: 535 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen