Leerlingen De Dijk en Scouts Titus Brandsma in actie voor Serieus Request in actie voor ALS.

MEDEMBLIK – De 1 loopt 15 kilometer om 1000 euro in te zamelen, de ander organiseert aankomende donderdag een kerstmarkt in de kantine maar ook workshops kaarsen maken en je kan meedoen aan de ‘Ice Bucket Challenge op het schoolplein.

De Scouts van Titus Brandsma hadden zich al doel gesteld om 1000 euro bij elkaar te lopen tijdens de Zevenheuvelenloop, samen met de scouts van De Batavieren uit Nijmegen. De 1000 euro werd al snel bij elkaar gelopen maar dat was voor de scouts geen reden om te stoppen, nee ze gaan door met hun actiedag. Voor de scouts van Titus Brandsma is het alweer het vierde jaar dat zij in actie komen voor Serieus Request.

U kunt ze dus nog altijd steunen via deze link.

Voor de leerlingen van De Dijk in Medemblik is donderdag de actie dag. De school opent om 12 uur de deuren en dan gaan de leerlingen aan de slag met leuke, gekke en creatieve activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor ALS. Er is een heuse glazen huis waar een leerling van De Dijk als dj de muziek gaat verzorgen. Het streefbedrag is 2000 euro dat de leerlingen willen ophalen.

En ook deze actie kunt u natuurlijk steunen via deze link.