Koor Bright Singing zoekt nieuwe leden

MIDDENMEER – Het zangkoor Bright Singing gaat vanaf dinsdag 30 augustus met frisse moed beginnen aan een nieuw seizoen. Op die dag staan de deuren van de Ontmoetingskerk in Middenmeer weer vanaf 20.00 uur open.

De leden van het koor hebben weer zin in de gezellige oefenavonden en hopen behalve elkaar ook nieuwe leden te kunnen begroeten. Er is met name plek voor tenoren en bassen.

Ook sopranen en alten worden blij ontvangen om goed in het gehoor liggende muziek te zingen. En er zijn een aantal proefavonden zodat nieuwe zangers de tijd krijgen om het rustig uit te proberen.

Een koor met een veelzijdig repertoire

Elke dinsdagavond wordt er tussen 20.00 en 22.00 uur gerepeteerd. Het repertoire is heel veelzijdig: Bright Singing staat bekend om het vertolken van inspirerende en afwisselende muziek. Moderne songs, jaren 60-muziek, evergreens en licht klassieke nummers: ze komen allemaal voorbij.

Voorop staat dat de muziek lekker wegzingt en op die manier voor een fijne zangavond zorgt. Onder de inspirerende leiding van dirigent Dennis van der Heijden worden de puntjes op de i gezet. De avonden worden muzikaal ondersteund door pianist Remi Gunther. Dit jonge team staat garant voor een fijne avond muziek maken met elkaar. Het is de bedoeling om in april 2023 een paar mooie concerten te geven. Kom in Middenmeer ervaren dat muziek vrolijk maakt!

Informatie over het koor is te krijgen via het e-mailadres secretaris.brightsinging@ziggo.nl of bij de voorzitter, Anny Kempeneers (06-10308592). Graag tot ziens op 30 augustus namens de dirigent, de pianist en alle leden.