Koffie met de Cultuur Coördinator Gemeente Medemblik

WERVERSHOOF – Kisten Dijk – De Cultuur Coördinator van Gemeente Medemblik nodigt jou graag uit voor een kop koffie en een kennismaking. “Als cultuur coördinator ben ik sinds de zomer aan de slag gegaan in de gemeente Medemblik. De cultuur coördinator zorgt ervoor dat er verbinding is tussen culturele organisaties en met de inwoners en bezoekers van Medemblik. Het cultuurplatform is hierbij een krachtig instrument en daarnaast zoeken we verbinding met andere domeinen binnen de gemeente. Ik zal de komende maanden een tour maken in de gemeente Medemblik voor een goed gesprek of kennismaking met cultuurverenigingen en zelfstandigen in de culturele sector.”

Op donderdag 14 december is Kirsten van 16.00 – 18.30 uur in De Schoof. Je bent van harte welkom om kennis te maken en te bomen over alles wat met cultuur te maken heeft. ‘Vanuit de gemeente Medemblik en het Cultuurplatform Medemblik willen we meer verbinding zoeken met alle organisaties die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur. Welke ondersteuning kunnen de gemeente en het platform bieden? Zijn er inhoudelijke thema’s zoals fondsenwerving, vrijwilligers- of deelnemerswerving waar je ondersteuning bij zoekt? Is er behoefte aan meer samenwerking met andere organisaties of wil je graag meedoen aan gezamenlijke culturele evenementen? Kortom, wat leeft er en hoe kunnen we actief aan de slag om kunst en cultuur binnen de gemeente te verstevigen.

Wil je aanschuiven voor een gesprek in De Schoof of wil je gewoon even kennismaken? Stuur een mail naar kirsten.dijk@medemblik.nl met je voorkeur voor datum en tijd. Graag tot dan!