Knock-Out Show 1e Pinksterdag bij De Dres in Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Weet u het nog? Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, was er dan op 5 Juni 2022 de terugkeer van de Knock-Out Show in Nibbixwoud. Na een lange voorbereidingstijd was het een daverend succes op de parkeerplaats bij De Dres. Met spellen zoals; auto rollen, caravan slopen, paspop aankleden en vrachtwagen trekken trok dit evenement zelfs de aandacht van de landelijke media. Hart van Nederland was ter plaatse om een reportage te maken en de Knock-Out Show bij de rentree gelijk op de kaart te zetten. Zoals u waarschijnlijk wel weet wordt de Knock-Out Show elk even jaar georganiseerd. De organisatie hoopt dat iedereen 19 Mei in zijn of haar agenda heeft geschreven want dit wil je natuurlijk niet missen. Een uitje voor het hele gezin, ook voor de kleintjes is er vermaak.

Dit jaar heeft het organiserend comité weer een aantal spectaculaire spellen voor u in petto in het middag vullend programma‘, vertelt Dennis Kool van de organisatie achter de Knock-Out Show. ‘Wat dacht u van Potlood poepen XXXXL, Fiets vouwen en accu slingeren. Met een deelnemersveld uit Nibbixwoud en omliggende dorpen wordt het een mooi West-Fries spectaculair feestje!

Tekst gaat verder onder de foto

Hoe werkt de Knock-Out Show:

In 3 rondes zullen er een +-15 tal spectaculaire spellen plaats vinden waarbij de kandidaten via hun telefoon kunnen meespelen en de kinderen via de zogenaamde “Ja”/”Nee” vakken. Bij elk spel zal voorafgaand een vraag worden gesteld, bijvoorbeeld: wie de winnaar van het spel gaat zijn of haalt iemand het wel of niet binnen een bepaalde tijd. De kinderen kiezen een antwoord d.m.v. in een vak te gaan staan, het overige publiek kan dit via onze geavanceerde applicatie aangeven. Na elk spel kunnen er dus punten verdiend worden. Voor de winnende kinderen zijn er prachtige prijzen te winnen die zij zelf kunnen uitzoeken. Voor het overige publiek is onze wisselbeker te winnen te samen met prachtige prijzen,‘ vertelt Kool verder.

Voor meer informatie: kijk op de socials via: Instagram (knockout_show_nibbixwoud) of Facebook (Knock-Out Show Nibbixwoud)

Dennis Kool hoopt iedereen te zien op de parkeerplaats bij de Dres op 1e Pinksterdag, Zondag 19 Mei. De start is om 13.00 uur. Entree en meespelen is GRATIS!!!

Reageer op dit bericht