Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Hemels: Marlies du Mosch

20 april / 20:00 - 22:00

€17,50

TWISK – De klassiek pianist uit Rotterdam is regelmatig in Twisk te vinden. De stadse drukte en dorpse stilte waarmee ze zich omringt combineert ze prachtig op haar eerste piano solo-album Tale of a City, waar ze filmische sferen en minimalistische klanken samenbrengt. Marlies du Mosch schildert met muziek.

De pianiste en componiste bracht onlangs Tale of a City uit, haar eerste piano-soloalbum. In filmische sferen en minimalistische klanken vertelt ze het verhaal over de stilte van de stad. Want ook al woont Marlies in het bruisende Rotterdam, de stilte die er ook te vinden is blijft haar fascineren. Die stilte heeft Du Mosch proberen te vangen in haar composities: ‘Tot stilstand komen en beseffen dat de wereld om je heen door raast, dat probeer ik te vangen in muziek. Composities die je laten ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.’

Eerder zette Marlies gedichten van toenmalig Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr op muziek. Dat groeide uit tot een nationaal evenement in Paradiso, met het Metropole Orkest en solisten Ricky Koole en Viggo Waas. Ook vroeg voormalig solo-trompettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest André Heuvelman Du Mosch een heel album voor hem te componeren. Dat werd Enchantement, uitgevoerd door André en haarzelf op piano.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://theaterkerkhemels.nl/tc-events/marlies-du-mosch/#

Organisator

Theaterkerk Hemels
Telefoon
0621 26 09 08
E-mail
theaterkerkhemels@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Hemels
Dorpsweg 121
Twisk, 1676 GH
+ Google Maps
Telefoon
0621 26 09 08
Bekijk de site van Locatie