Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bluesnight Wervershoof: Tribute to Cuby and the Blizzards door Electric Blues

20 april / 19:30 - 21 april / 00:30

€12,50

Op zaterdagavond 20 april zullen de jankende gitaren en drijvende ritmesecties Wervershoof  weer laten schudden op haar grondvesten! De inmiddels bekende en geroemde Bluesnight krijgt ook in 2024 weer een nieuwe editie met een steengoede line-up!

Tribute to Cuby and the Blizzards door Electric Blues::

Electric Blues is door de vele Cuby fans  geaccepteerd als dé Cuby tributeband van Nederland.

Vele succesvolle concerten, maar ook live optredens op radio en tv maakt dat deze band louter positieve reacties heeft mogen ontvangen van kritische radiomakers als Gerry Jungen, Jeroen Wielaart en Johan Derksen (waar zij ook CD van de week geweest zijn). Tel hierbij de vele goede recensies op die zij hebben mogen ontvangen in diverse Blues Magazines, wat alleen maar kan maken dat deze band een geweldige tribute aan Cuby ten tonele zal brengen

Zodra de instrumenten opgepakt zijn en de nummers worden ingezet gebeurt er iets bijzonders, dan daalt de geest van Muskee over deze muzikanten en dat is te horen. Bijzonder is ook dat de stem van zanger/drummer Henk Vegt heel dicht bij die van Muskee komt, in sommige nummers zelfs eng dichtbij.

Electric Blues met hun tribute aan Cuby and the Blizzards is een muzikale reis door het gehele oeuvre van Cuby and the Blizzards, waarbij zij het publiek weten mee te nemen in hun liefde voor deze band.

Gegevens

Begin:
20 april / 19:30
Einde:
21 april / 00:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://deschoof.nl/product/bluesnight-wervershoof-zat-20-04/

Organisator

De Schoof
Telefoon
0228 581 876
E-mail
info@deschoof.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Schoof
Kerkelaantje 1
Werverhoof, 1693 EH
+ Google Maps
Telefoon
0228 581 876
Bekijk de site van Locatie