Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Club Jazz & Pop: Mojo Man

2 december 2023 / 20:00 - 23:00

€15,

ANDIJK – Talent voor elf, libido in overvloed en de zelfverzekerdheid van een Amerikaanse presidentskandidaat. Aangevoerd door de charismatische zanger Marcel Duprix dendert dit tienkoppig collectief, inclusief een vijf man tellende blazerssectie, vol bravoure door een loeihete stamppot van  dampende Rock, Soul en Rhythm & Blues, met als eigen handtekening die vet tetterende trompetten en sapcentrifugerende saxofoons. Een combinatie waarvan je Mojo onverbiddelijk gaat gloeien. De naam Mojo Man gonst al enige tijd in het live circuit. Mojo Man maakt muziek voor  een groot publiek. Denk aan Black Crowes met af en toe een flinke dosis Stax. Of zoals ze het zelf noemen; Balls & Horns.

De basis voor de band wordt in 2014 gelegd door tenorsaxofonist Reinier Zervaas en zanger/gitarist Marcel Duprix. Er is bewust voor gekozen om live een sound te ontwikkelen die heel herkenbaar is maar toch afwijkt van de massa. Mojo Man krijgt uiteindelijk vorm in in een puur, ongepolijst recht-voor-zijn-raap collectief: een tienkoppig ‘music monster’. Groots, stevig en swingend. Ruim een jaar na het ontstaan neemt men in de Basement Studio, Den Haag het gelijknamige debuutalbum al op.

De in relatief korte tijd opgedane ervaring op podia als die van de TT Assen, Rhythm & Blues Night Groningen, Ribs and Blues, Breda Jazz, Blues Peer (B),Big Rivers, Bevrijdingsfestival Wageningen, North Sea Jazz Club, Boerderij etc. hoor je terug in de energieke sound van een goed op  elkaar ingespeelde band.

Begin 2024 starten de opnames voor de 2e CD van Mojo Man. Er verschijnen eerst 3 singles en later in 2024 is de release van de full CD.

Line-up:
Marcel Duprix – lead vocals, Bas van de Wal – guitar, Elvis Sergo – keys, Mark Eshuis – drums,
Dennis Hemstra – bass, Henk Bruggemann – baritone sax, Reinier Zervaas – tenor sax,
Robert vd Laarse – tenor sax, Robin Bogert – trumpet, Marco Muusz – trumpet.

Aanvang; 21:00 uur (Zaal Open Vanaf; 20:00 uur)
Entree; €15,-
Let op: Voor dit concert is een Ticket benodigd, welke via onderstaande link verkregen kan worden:

TICKETS

Gegevens

Datum:
2 december 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Clubjazzenpop

Organisator

Club Jazz & Pop
Telefoon
06 37 73 70 36
E-mail
info@clubjazzenpop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultura
Kleingouw 112
Andijk, 1619CH
+ Google Maps
Telefoon
0228591252
Bekijk de site van Locatie
Reageer op dit bericht