Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ruud Smulders – RUDIVERSUM

1 december 2023 / 20:00 - 21:30

€18,50

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. In het RUDIVERSUM kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin. Een alcoholist eindigt niet in de goot, die eindigt met een hoofdwond in de salontafel.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. In het RUDIVERSUM gelden andere wetten, die je laten schateren om het macabere. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. En hoewel de opties in het RUDIVERSUM oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Bij het grote publiek brak Ruud Smulders door met zijn veelbesproken Minuut van Ruud in BNNVARA’s talkshow De Vooravond. Een jonger publiek kent hem via YouTuber Dylan Haegens, Hufterproef en Amazon’s Killer Kamp. In het theater deed hij ervaring op met zijn fysieke cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’ en later zowel solo als in projecten met Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong (Schudden) en Guido Weijers.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:

1. Ruud Smulders (3 december)
3. Gavin Reijnders (8 maart)
4. Sezgin Güleç (28 maart)

De prijs voor deze serie is € 50,00.(in plaats van € 74,00). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: vier topvoorstellingen voor een prikkie!”

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Gegevens

Datum:
1 december 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€18,50
Site:
https://www.hetpostkantoor.info/tickets/?tid=2362

Organisator

Het Postkantoor
Telefoon
0228 743 910
E-mail
info@hetpostkantoor.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
Bovenkarspel, 1611AA
+ Google Maps
Telefoon
0228 743 910
Bekijk de site van Locatie
Reageer op dit bericht